Afspraak maken

Home / Oefentherapie / Afspraak maken

 Een Afspraak maken?

Een afspraak maken kan volgen op het advies van een (huis-)arts of specialist. In dat geval krijg je meestal een verwijsbrief mee. Neem deze brief mee naar je eerste consult. Echter kan je ook zonder verwijzing een afspraak maken.

Directe Toegankelijkheid Oefentherapie geeft jou de vrijheid om zelf, op eigen initiatief en zonder tussenkomst van je huisarts of specialist, een oefentherapeut in te schakelen. Er is geen verwijzing van (huis)-arts of specialist nodig. De behandeling kan meestal dezelfde week nog beginnen.

 

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of een email sturen.

Telefoon: 06-36456280

E-mail: info@oefentherapiealmerepoort.nl

 

De eerste afspraak en dan?

Na aanmelding volgt er een intakegesprek ook wel anamnese genoemd. Dit is een kort vraaggesprek om de klachten in kaart te brengen. De intake duurt ongeveer 20 minuten. Daarna volgt er een lichamelijk onderzoek of krijg je een oefening of houdingsadvies mee waar je thuis gelijk mee aan de slag kan. Het onderzoek vind plaats in ondergoed. Ik analyseer je houding en vraag je enkele bewegingen te doen. Naar aanleiding van het onderzoek maak ik een behandelplan op. Dit behandelprogramma word de eerst volgende keer besproken.

 

Wat neem je mee de eerste keer?

Verzekeringspasje;

legitimatiebewijs;

Eventueel de verwijzing van arts of specialist. (verwijzing is niet noodzakelijk)